Selecteer een pagina

We gaan starten met buiten Fitness en buiten groepslessen

02 Fitness
Bezoek O2 Fitness

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 mei jl, kregen wij te horen dat de fitnessclubs niet eerder opengaan dan 1 september 2020. Een vreselijke domper.
Onze branchevereniging NL-Actief is een lobby traject gestart om te zorgen dat wij eerder open kunnen. Wij hebben hier veel vertrouwen in.
Wel hebben wij groen licht gekregen om buiten onze sport te geven. Dit initiatief grijpen wij met beide handen aan. Met alle middelen die we hebben zijn wij aan de slag gegaan om buitensport mogelijk te maken.

O2 Fitness Bolnes 
Heeft een buitenlocatie gecreëerd voor buitenfitness en groepslessen bij de Klinker aan de Riebeekstraat 3 in Ridderkerk, vlakbij onze club.

Het buiten groepslesrooster
Is te vinden op de website www.o2fitness.nl  Instagram, Facebook en in de door u gedownloade app Virtuagym. Heeft u deze app nog niet gedownload en /of heeft u nog geen uitnodiging gekregen hiervoor? Neem dan contact op met uw vestiging.

Belangrijk, 
Vanaf nu zal iedereen zich moeten aanmelden via deze app om te kunnen trainen. Houd het groepslesrooster goed in de gaten omdat er wijzigingen in kunnen voorkomen bijvoorbeeld door weersomstandigheden of het toevoegen van extra lessen.
Aangezien wij en u zich strikt moeten houden aan de voorgeschreven regels zijn er maximaal aantal personen toegestaan in een les. Ook geldt de 1,5 meter afstand maatregel. Neem altijd een handdoek mee. Bij de Body & Mind lessen dient u uw eigen matje mee te nemen. Voor de Bokslessen zijn eigen handschoenen verplicht. Alle materialen dienen na gebruik te worden schoongemaakt.

Wat betekent dit voor uw lidmaatschap!
Vanaf 20 mei starten wij weer met het incasseren van de lidmaatschappen.
Heeft u in de vorige nieuwsbrief gereageerd op een compensatie optie dan blijven deze natuurlijk geldig en kunnen deze worden verzilverd zodra de clubs binnen weer open gaan.
Zijn er vragen over de 1 op 1 trainingen of voedingsbegeleiding neem dan contact op met O2 Fitness.

Wilt u liever nog niet buiten starten, geen probleem. Stuur een persoonlijke mail naar info.ridderkerk@o2fitness.nl , dan gaan we samen kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Tot slot
Voor ons is het belangrijk om, iedereen weer de ruimte te kunnen bieden om op basis van de 1,5 meter maatregel weer lekker te kunnen trainen. Daarom aan iedereen het verzoek om deze regels na te leven. De gezondheid van eenieder staat voorop!

Wij verwelkomen iedereen graag en hopen dat wij weer positief kunnen gaan sporten!
Keep fit and stay strong!

Met sportieve groet,
Team O2 Fitness

Gesloten tot 19 januari

Beste Leden van O2Fitness, Ontzettend bedankt voor al jullie positieve berichten op social media en tijdens de laatste dag sporten in de club. Dat doet ons erg goed en geeft ons steun, in deze voor iedereen moeilijke tijd. Zoals reeds via Virtuagym is aangegeven,...

Lees meer

Nieuwe maatregelen COVID-19

We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Het is altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt. Inmiddels is het goede nieuws dat we open mogen blijven en samen kunnen werken naar een goede...

Lees meer