Selecteer een pagina

Update i.v.m. tijdelijke sluiting.

02 Fitness
Bezoek O2 Fitness

Geachte leden,

Zoals bekend is heeft het coronavirus ons allemaal in de greep, zo ook O2 Fitness. Sluiting van onze vestiging is een absoluut drama, maar wel noodzaak.
Voor de meesten van ons geldt dat we aan huis gekluisterd zitten. Nu hebben wij een klein beetje goed nieuws en dat willen wij graag met jullie delen.
Wij werken achter de schermen hard aan home workouts om jullie thuis bezig en vooral fit te houden.

Thuis workouts
Het team van O2 Fitness plaatst iedere week een aantal nieuwe thuis workouts in de Virtuagym app. Deze kun je vinden onder workouts in de app. Zoek op zoekterm ‘corona’ en vind onze thuis workouts. Er zijn verschillende workouts beschikbaar zoals o.a. buikspieren, benen/billen, HIIT workout en zelfs 55+.

Voor iedereen die nog geen account heeft sturen wij een uitnodiging in de mail, waarin een account aangemaakt kan worden. Met dit account heeft iedereen toegang tot de app.
Download de app en probeer op deze manier je conditie op peil te houden. Kijk in de store naar:

Virtuagym app.        

Ook onze leraren plaatsen filmpjes op social media als instagram en Facebook zodat iedereen fit blijft.

Ook omdat voor ons deze situatie helemaal nieuw is, en dit in ieder geval t/m 6 april gaat duren bieden wij je deze optie volledig gratis aan.
Uiteraard gaan wij ons beraden hoe wij invulling kunnen geven voor een verdere compensatieregeling. Nadere informatie volgt hierover.

Via deze nieuwsbrieven en social media houden wij u op de hoogte.

Veel dank voor jullie begrip.

Team O2 Fitness

Gesloten tot 19 januari

Beste Leden van O2Fitness, Ontzettend bedankt voor al jullie positieve berichten op social media en tijdens de laatste dag sporten in de club. Dat doet ons erg goed en geeft ons steun, in deze voor iedereen moeilijke tijd. Zoals reeds via Virtuagym is aangegeven,...

Lees meer

Nieuwe maatregelen COVID-19

We hebben weer een paar bewogen dagen achter de rug in de opmaat naar de persconferentie van dinsdagavond. Het is altijd weer spannend welke maatregelen het kabinet neemt. Inmiddels is het goede nieuws dat we open mogen blijven en samen kunnen werken naar een goede...

Lees meer